kolvereid.no
kolvreMIX


Velg hva du vil liste opp:

NESTE ARRANGEMENT:
KINO - Star Wars: The Last JEDI
I Lucasfilms Star Wars: The Last Jedi, fortsetter neste kapittel i Skywalker-sagaen. Og billettsalget til denne er allerede i gang, etter stor pågang fra publikum! :-O... Heltene fra The Force Awakens forenes med de galaktiske legendene i et episk eventyr som åpner eldgamle mysterier om Kraften, og avdekker sjokkerende overraskelser fra fortiden. I rollene møter vi Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie, Kelly Marie Tran, Laura Dern og Benicio Del Toro. Star Wars: The Last Jedi er skrevet og regissert av Rian Johnson og produsert av Kathleen Kennedy og Ram Bergman. J.J. Abrams, Tom Karnowski og Jason McGatlin er executive producers.

Mer informasjon
FAKTA:
Arrangør: Kolvereid Kino
Sted: Kolvereid Kino
Dato: 17. desember
Klokkeslett: 19.00
Pris: 110 kr
Kommunestyre
Åpent møte i kommunestyret. Sakliste legges ut ca. 1 uke før møtet.

Mer informasjon
FAKTA:
Arrangør: Nærøy kommune
Sted: Nærøy rådhus
Dato: 19. desember
Klokkeslett: 09.00
Pris: @ERROR kr
KINO - Ferdinand
Tradisjon tro kjører vi romjulskino femte juledag på Kolvereid. I år har vi valgt familie-animasjonen Ferdinand. Fredag 29. desember kl. 17.00 STOR KROPP - STØRRE HJERTE. Ferdinand, tyren med det store hjertet som heller vil lukte på blomstene enn å sloss med de andre oksene blir ved en feil oppfattet som et stort og farlig dyr og tatt til fange for å delta på tyrefekting. Fast bestemt på å vende hjem og tilbake til familien, begir han seg ut på et fantastisk eventyr sammen med en flokk med herlige nye venner.

Mer informasjon
FAKTA:
Arrangør: Kolvereid Kino
Sted: Kolvereid Kino
Dato: 29. desember
Klokkeslett: 17.00
Pris: 110 kr
KINO - Den 12. mann
Årets første film er Norsk. Vi bestreber å vise mange av de norske filmene som kommer på kino, og starter derfor året med en film av Harald Zwart, i kategorien Action/Drama. Troms 1943. Tolv sabotører på en fiskeskøyte overraskes av tyske soldater. Elleve mann blir torturert og drept, bare den tolvte klarer å slippe unna. Skutt i foten, gjennomvåt og med hundre meters forsprang flykter Jan Baalsrud ut i den nådeløse, nordnorske vinteren med Gestapo i hælene - helt uvitende om at hans ukuelige vilje til å overleve snart vil gjøre ham til et symbol for den norske motstandsbevegelsen. Et symbol menneskene han møter er villige til å dø for. Jan Baalsruds to måneder lange flukt regnes fortsatt som en av de mest utrolige overlevelseshistoriene fra andre verdenskrig.

Mer informasjon
FAKTA:
Arrangør: Kolvereid Kino
Sted: Kolvereid Kino
Dato: 7. januar
Klokkeslett: 19.00
Pris: 115 kr
KINO - Fifty Shades Freed
Tredje og avsluttende kapittel om Anastasia og Christian. En film det har vært helt enorm etterspørsel etter hos oss, så når du leser dette er det en viss sannsynlighet for at den allerede er utsolgt :-O Etter et storslagent bryllup, lever Anastasia og Christian en drømmetilværelse som ektefolk full av erotikk og luksus. Men mørke krefter truer. Noen er ute etter å hevne seg på Christian, og Anastasia må forsøke å finne ut av sannheten før de drives fra hverandre. Den tredje filmen i Fifty Shades-serien, basert på E. L. James' bestselgende bøker.

Mer informasjon
FAKTA:
Arrangør: Kolvereid Kino
Sted: Kolvereid Kino
Dato: 11. februar
Klokkeslett: 19.00
Pris: 115 kr
Eldrerådet
Åpent møte i eldrerådet. Sakliste legges ut ca. 1 uke før møtet.

Mer informasjon
FAKTA:
Arrangør: Nærøy kommune
Sted: Kommunestyresalen, Nærøy rådhus
Dato: 26. februar
Klokkeslett: 10.00
Pris: @ERROR kr
Funksjonshemmedes råd
Åpent møte i funksjonshemmedes råd Sakliste legges ut ca. 1 uke før møtet.

Mer informasjon
FAKTA:
Arrangør: Nærøy kommune
Sted: Formannskapssalen, Nærøy rådhus
Dato: 27. februar
Klokkeslett: 10.00
Pris: @ERROR kr
Folk og røvere i Kardemomme by - RIKSTEATRET
Det blir fest i Kardemomme by. Og du er invitert! Når Riksteatret kommer til oss med barneforestilling, blir det ofte helt utsolgt. Denne kan det derfor være lurt å sikre seg billett på allerede nå!... I Kardemomme by bor gamle Tobias, pølsemakeren, trikkefører Syversen og barberer Sørensen. Tommy og tante Sofie og vesle Kamomilla. Og politimester Bastian som aldri har lyst til å arrestere noen. Rett utenfor byen bor det tre røvere som heter Kasper, Jesper og Jonatan. De har også lyst til å være med. Har du husket å vaske ørene dine? Da kan du trygt ta med deg barna på Riksteatrets oppsetning av Folk og røvere i Kardemomme by - en teaterforestilling full av energi, humor, dans og masse musikk. Du vil møte en frekk papegøye, en talende kamel og en løve som er glad i melkesjokolade. Bli med inn i Egners verden og opplev den magiske teaterstemningen på kulturhuset der du bor. Røverne gleder seg til å hilse på barna som kommer på besøk. Med Kim Haugen i registolen og et ensemble fylt av unge, nye talenter ønsker vi å innlemme en ny generasjon i vår felles kulturarv. Ja, vi elsker Thorbjørn Egner! På scenen Øyvind Boye Hansen Løvold, Mathias OWiidt Luppichini, Mikkel Niva, Mats Holm, Carina Furseth, Tor Ivar Hagen, Theodor Hellwig, Jan Huse, Siren Jørgensen, John Sigurd Kristensen, Morten Røhrt, Jonas Rønning, Jon Rørmark, Erik Aleksander Schjerven, Lars Helge Throndsen, Linda Tørklep og Olli Wermskog. Forestillingslengde: 2 timer (inkludert pause). Riksteatret i samarbeid med Hålogaland Teater.

Mer informasjon
FAKTA:
Arrangør: Kulturhuset i Nærøy
Sted: Kulturhuset i Nærøy
Dato: 15. mars
Klokkeslett: 18.00
Pris: @ERROR kr
LEGG INN ARRANGEMENT:
Her kan alle legge inn arrangementer og møter m.v. som de vet skal foregå. Oppføringen er gratis.
Velg type arrangement:
Navn på arrangement:
Kort omtale:
Arrangør:
Sted:
Dato og tidspunkt:
kl.
(Format dd.mm.åååå & tt:mm)
Pris:
Normalpris: kr
Redusert pris: kr